Telèfon : 96 283 36 95

Archives : set.-2022

    Home / 2022 / setembre / 15

gen. 9, 2023

0

Sensibilitat dental?

En clínica dental Amparo Mota tenim un tractament innovador dissenyat per reparar l’ esmalt i emplenar els túbuls dentaris reduint així la hipersensibilitat causada per aliments freds, calents i agredolços.Es caracteritza per l’estudi i especialització en nHAp (nano-hidroxiapatita). La hidroxiapatita ..

set. 15, 2022

0

ALGUNES DIFERÈNCIES ENTRE NETEJA BUCAL I CURETATGE

La neteja bucal elimina la placa bacteriana depositada sobre el coll de la dent, espais interdentals i línia de les genives, d’altra banda el curetatge elimina les restes de la placa bacteriana depositats en la part interna del periodonto que ..

set. 15, 2022

0

LACTÀNCIA MATERNA I SALUT ORAL.

Els beneficis de la lactància materna també arriben a la salut oral.L’exercici que suposa per al bebé obtenir el seu aliment enforteix la musculatura perioral, el desenvolupament harmònic de la mandíbula i una respiració adequada.Tot això contribueix a afavorir una ..

març 11, 2022

0

ELS IMPLANTS DENTALS

QUÈ SÓN? Cada vegada més, la tècnica dels implants ha anat adquirint gran importància a l’hora de reemplaçar les dents perdudes. L’implant és una estructura artificial que es col·loca a l’os del maxil·lar o de la mandíbula per substituir l’arrel ..

març 11, 2022

0

BLANQUEJAMENT DENTAL

El blanquejament dental és un dels tractaments dentals més agraïts que existeixen, ja que és relativament ràpid i els seus resultats són especialment visibles, per la qual cosa aconsegueix una millora estètica notable del somriure. El tractament s’anomena “combinat” ja ..

gen. 25, 2022

0

LA ENFERMEDAT PERIODONTAL AFECTA A LA SALUT GENERAL. A LA NOSTRA CLÍNICA CUIDEM DE LES TEUES GENIVES

Depenent de l’estat en què es trobe el pacient, abordarem de manera integral la seua malaltia periodontal, tractant de mantenir-la controlada, pel bé, no només de la seua salut oral, sinó també de la seua salut general, veuen i informa’t. ..

gen. 11, 2022

0

A LA NOSTRA CLÍNICA DENTAL ELS TRACTAMENTS ESTÈTICS AMB CORONES DE ZIRCONI SÓN D’ALTA QUALITAT

CORONES DE ZIRCONI Tradicionalment el material d’elecció per a la realització de corones dentals era la combinació de metall–ceràmica, ja que proporcionen una estètica acceptable i una gran resistència a la fractura i al desgast. Actualment hi ha un material ..

nov. 12, 2021

0

TENS TAQUES BLANQUES A LES DENTS I T’AGRADARIA ELIMINAR-LES DE FORMA CONSERVADORA?

Aquest tipus de taques sol ser un defecte creat a l’esmalt dental durant el procés de formació de la dent. Normalment es produeix per un excés de fluor (fluorisis) o per un defecte de calcificació. El tractament d’aquest tipus de ..

oct. 29, 2021

0

DESCOMPTES PER A TREBALLADORS DE VICKY FOODS

La clínica dental Amparo Mota té un conveni especial amb pacients i familliars de primer grau que treballen en Vicky Foods.Preus especials, descomptes en ortodòncia, blanquejaments dentals i demés.Aprofita´t d´aquestes condicions.Vine i t´informarem!

oct. 8, 2021

0

FINANCIEM EL TEU TRACTAMENT

Fins a 6 mesos sense interessos. Contacta’ns! 1. Tria el finançament a la teva mida (temps i / o import a el mes) 2. Presenta a la clínica la documentació necessària. 3. El nostre equip revisarà la teva sol·licitut i ..