Telèfon : 96 283 36 95

LA ENFERMEDAT PERIODONTAL AFECTA A LA SALUT GENERAL. A LA NOSTRA CLÍNICA CUIDEM DE LES TEUES GENIVES

gen. 25, 2022

0

LA ENFERMEDAT PERIODONTAL AFECTA A LA SALUT GENERAL. A LA NOSTRA CLÍNICA CUIDEM DE LES TEUES GENIVES

Depenent de l’estat en què es trobe el pacient, abordarem de manera integral la seua malaltia periodontal, tractant de mantenir-la controlada, pel bé, no només de la seua salut oral, sinó també de la seua salut general, veuen i informa’t.

LA MALALTIA PERIODONTAL I LA SALUT GENERAL

La malaltia periodontal no només és un problema dentari. Nombrosos estudis la relacionen amb moltes patologies generals, com ara la patologia cardiovascular, l’Alzheimer, els accidents cerebrovasculars, l’empitjorament de la diabetis o determinades complicacions de l’embaràs.

Mantenir una salut gingival adequada és, per tant, un assumpte seriós de salut. Els bacteris responsables de la malaltia periodontal, juntament amb els seus productes tòxics, passen al torrent sanguini a través de les petites artèries. Aquests bacteris arriben així a òrgans a distància, com el cor, els pulmons, els ronyons, el pàncrees o travessen la placenta en cas d’embaràs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.