Telèfon : 96 283 36 95

BLANQUEJAMENT DENTAL

març 11, 2022

0

BLANQUEJAMENT DENTAL

El blanquejament dental és un dels tractaments dentals més agraïts que existeixen, ja que és relativament ràpid i els seus resultats són especialment visibles, per la qual cosa aconsegueix una millora estètica notable del somriure.

El tractament s’anomena “combinat” ja que consisteix a desenvolupar una fase del procediment a la clínica i una altra a casa del pacient.

Abans d’iniciar el blanquejament, cal fer una higiene bucodental professional. D’aquesta manera, eliminem taques i tincions superficials i deixem més net la dent per aconseguir millors resultats. Depenent del cas de 15 a 30 dies, el pacient ha de col·locar-se cada nit unes fèrules -que el realitzem a mida- amb gel blanquejador.
Després d’això, duem a terme una sessió de llum de llum freda a la clínica, en què apliquem un gel a molta més concentració, aïllant bé les genives perquè aquestes no siguin danyades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.