Telèfon : 96 283 36 95

ELS IMPLANTS DENTALS

març 11, 2022

0

ELS IMPLANTS DENTALS

QUÈ SÓN?

Cada vegada més, la tècnica dels implants ha anat adquirint gran importància a l’hora de reemplaçar les dents perdudes. L’implant és una estructura artificial que es col·loca a l’os del maxil·lar o de la mandíbula per substituir l’arrel d’una dent perduda. Actualment, els dos materials més utilitzats per a la fabricació dels implants dentals són el titani (matèria metàl·lic semblant a l’acer, però extremadament dur, i el zirconi (material ceràmic, de color blanc i molt resistent)). Ambdós tipus de materials són biocompatibles i l’elecció d’un o altre correspon al dentista, depenent, entre altres factors, del lloc on col·locarà l’implant.

COM ES POSEN?

Abans de col·locar l’implant, el dentista fa una avaluació de l’os on ha d’anar-hi. Després d’estudiar diversos paràmetres, comença el tractament, el qual consta de 4 fases: col·locació de l’implant, temps d’espera perquè l’implant s’integri a l’os, col·locació del cargol per a la corona i, finalment, corona per substituir la dent perduda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.