Telèfon : 96 283 36 95

ALGUNES DIFERÈNCIES ENTRE NETEJA BUCAL I CURETATGE

set. 15, 2022

0

ALGUNES DIFERÈNCIES ENTRE NETEJA BUCAL I CURETATGE

La neteja bucal elimina la placa bacteriana depositada sobre el coll de la dent, espais interdentals i línia de les genives, d’altra banda el curetatge elimina les restes de la placa bacteriana depositats en la part interna del periodonto que es troba per davall de la línia de la geniva.

La neteja bucal s’ha de realitzar en tots els pacients ja que així ens assegurarem de mantindre una correcta higiene bucodental, a excepció del curetatge que s’ha de realitzar en els pacients amb alguna malaltia periodontal, com la gingivitis o la periodontitis.

RECOMANACIONS!

Hem de realitzar-nos una neteja bucal com a mínim una vegada a l’any, en alguns casos cada sis mesos, així mantindrem una correcta higiene bucodental, podent evitar l’aparició de malalties bucodentals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.