Telèfon : 96 283 36 95

Blanquejaments dentals

    Home / INFORMACIÓ PACIENTS / Blanquejaments dentals

Blanquejaments dentals

Què causa l’enfosquiment de les dents?
Existeixen moltes causes d’enfosquiment de les dents, sent les més comunes les produïdes per elements externs com a menjars i begudes amb colorants, així com la nicotina. Un altre factor que influeix en l’enfosquiment és la presa de certs medicaments. Finalment, l’envelliment de les dents tenen també una influència important en el seu canvi de color.

Què he de fer si vull blanquejar-me les dents?
Els emblanquiments dentals realitzats amb productes blanquejadors han de ser efectuats sempre baix la supervisió del seu dentista, que recomanarà l’ús del producte més adequat en el seu cas. El seu dentista sempre li aconsellarà el millor per a vosté.

Com es poden blanquejar les dents sense danyar-los?
Existeixen diverses possibilitats de blanquejar les dents:

  • Tractament a casa: Sempre sota la supervisió i seguiment del dentista, es realitza l’emblanquiment dental a casa mitjançant l’aplicació de peròxid de carbamida. Per a això és imprescindible que el dentista confeccione una fèrula a mesura sobre la qual s’aplicarà el producte. Aquesta fèrula s’ajustarà perfectament a la seua boca. Els resultats seran visibles a partir de les 2 setmanes.
  • Tractament en la clínica dental: en tan sols 30 minuts en la consulta es pot obtindre un resultat satisfactori mitjançant l’aplicació de peròxid d’hidrogen a concentracions elevades.
  • Tractament mixt: Finalment, pot iniciar-se l’emblanquiment en la clínica dental i seguir el tractament a casa, la qual cosa lògicament millorarà el resultat final.

Durant quant temps es mantenen les dents blanques?
És necessari acudir al seu dentista a una revisió anual on aquest determinarà la necessitat de realitzar un tractament de reforç. Si les causes que van produir l’enfosquiment de les dents no cessen (café, nicotina, etc.) és recomanable realitzar un tractament una vegada a l’any. D’aquesta forma el blanquejament dental es mantindrà com el primer dia.

Produeix sensibilitat en les dents?
Els productes blanquejadors, incorporen agents que ajuden a reduir la sensibilitat. En cas d’aparició de sensibilitat (al frec o al calor) aquesta desapareixerà tan prompte com finalitze el tractament (en les primeres 24h, aproximadament).